skinnygirls

jag är tillbaks!

Kategori: Allmänt

Bloggar inte när jag falilar, o det är vad jag ahr gjort på sistone. Men NU måste jag börja blogga igen, det är en av grajjera som håller mig motiverad när humöret sviktar. Tränade en timme på gymmet imorse. Tar min fat burn och ätit en morot. Ska luncha med en kompis (modell) ska rösta för sallad eller frukt. Middagen tänkte jag förska byta ut mot crosstrainen menvem vet, lite soppa kanske det blir ikväll. Puss på er alla. Nu är jag tillbaka och tänker inte lämna er igen, Behöver stödet för mycket. Komentera gärna, behöver inte vara något komplicera, bara att någon, någonstans finns där ger mig styrka! <3 love u all!
/ A

Fasta

Kategori: Allmänt


Har inte ätit något idag, klockan är väl halv 5 eller något och jag känner ingen hunger (åtminstone inte som jag tänker lyssna på eller lägga märke till), nu blir det en liten promenad till affären för att köpa en red bull. Sugarfree of course!  xoxo

long time

Kategori: Allmänt


Har inte uppdaterat på ett tag! Allt går rätt bra just nu, med maten alltså. Fastade hela förra veckan bortsett från kaffe/te/sockerfri juice och mådde förvånansvärt bra tills jag nästan svimmade en morgon och tvingade i mig mat trots att jag knappt fick ner det. Där bröts fastan och sen har jag käkat sen dess men imorn kör jag på en nästan-fasta igen! Med det menas enstaka frukt/soppa/gröt och massor av te och kaffe.

xoxo F