skinnygirls

försvinnande inlägg

Kategori: Allmänt

Jätte kul att man skrivet ett långt inlägg och sen försvinner det.. Har ätit ett ägg och ett päron till frukost. ska röra på mig hela dagen, promenera rättare sagt. puss på er
/A

vidriga fish sticks

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat hela dagen, åt kycklingfilé med broccoli till tidig lunch, sen var jag tvungen att välja mellan en takeaway-box med antingen pasta och sås eller typ fish sticks (precis som fiskpinnar) och potatisklyftor. Kämpade i mig, pratade om annat, hämtade saker, fyllde på vatten, spillde vatten, torkade upp, tog lypsyl.....då sa en i teamet "you eat now!) svarade "I will, I will eat....". Tog några tuggor, skulle uppskatta det som 300 kcal för man vet fan aldrig med hämtmat!!!! Hatar potatis, hatar panerad fisk. Men hellre än pasta. Så pinsamt att man beter sig som en unge på jobbet, så jävla pinsamt. Men jag är ganska diskret :) danskar är så fixerade vid mat!! De missar aldrig en måltid. Helst ska det vara nåt fettigt. Och om man inte äter är man typ från yttre rymden. Alltid samma!
Detta var iallafall klockan 6, och nyss blev det en banan.

Upp tidigt imorgon, kommer inte hinna äta varken frukost eller lunch men middag hos familjen blir det.

Love/F

HAHA

Kategori: Allmänt

Jag har fått ett par bröst. Har aldrig haft det tidigare och nu bara POFF. Fetto! Boooort!

Frukost: kaffe med 1 dl mjölk
Lunch: gröt med kanel

Ana känns närvarande, styrkan börjar visa sig lite igen...äntligen! Nu blir det massivt jobb i några dagar, sen bo hos familjen en vecka. Lycka till med maten F, det lär behövas!

Love/F

Kiss me

Kategori: Allmänt

Gårdagen var ett helvete. Grät i några timmar när allt gått åt skogen. Tröståt, ägg och karamellkungen... Men igår glömmer jag och börjar dagen med te och har inhandlat en liten fruktsallad och banan som kommer vara intaget idag... Jag och F kommer komma in på rätt spår snart igen. Rätt inställning och regler kommer vara rätt väg för mig. Ska träna mins 30 minuter/ dag. Antingen gym eller styrka i rummet!

Måndag = nystart

Kategori: Allmänt

Nu är det måndag, och jag ska skärpa mig! Vet inte hur många dagar eller veckor allt har gått åt helvete men det är tillräckligt för att lämna mig med ett fluffigt mjukt fettlager runt hela kroppen. Hoppas så otroligt mycket att det är lite vätska också, som alla kolhydrater binder....men jag tvivlar på det. Äter för att jag får panik över min kropp vilket är helt befängt för det hjälper ju verkligen inte! Magkatarr och omättlig ständig hunger på det gör inte det hela bättre, så jag får sätta stopp nu innan det går för långt! Jag och A är som vanligt alltid syncade så för bådas skull måste detta vändas nu....

Imorse åt jag tre vindruvor och ett digestive. Inte så great men det var bara för syns skull och jag ska gå ut på stan snart och förbränna de 80 kcal som frukosten gav! Ska köpa ett par underbara skor också, som jag lovat mig själv att jag aldrig får hetsa i närheten av ;) det vill säga aldrig, eftersom de kommer att stå i min skohylla som är bredvid köket. De är också en morot för allt jobb jag ska utföra denna veckan, fy helvete vilka dagar det kommer bli...men ska hålla fokus genom att kontrollera intaget. Det är min trygga klippa, och när jag inte har det faller precis allt.

Love/F

Dåligt minne. Det tidigare inlägget var från mig: A

Kategori: Allmänt

Puss på er

Till alla skinny girls där ute

Kategori: Allmänt

Har hundra humörsvängningar om dagen. Tidsomställningar, tidiga morgnar, sena kvällar och en allmän känslomässig bergodslbana är mitt liv just nu. Har sån otrolig hemlängtan. Orkar inte äns utnyttja tillfället för att svälta mig. Orkar helt enkelt inte. Äter när det finns mat (för det är inte så jätte ofta) folk vill ju inte mata modeller på visningar. Ibland är det frukt men ofta kakor och croissanter... Samlar på mig små yoghurtar och bananer (äter aldrig det i vanliga fall, big no no). För att göra allt ännu mer komplicerat tror jag min bästa vän är sur på mig och jag är kär i en kille. Allt känns igentligen bra där, eller har gjort, men jag är inte hundra på honom längre, kanske bara är rädd för att bli sårad igen:( det här kommer bli ett jätte rörig inlägg men det får ni leva med... Det finns iaf en hel del bra inspiration på catwalken måste jag säga;) avslutar med det, kommer nog snart ytterligare ett uttömmande inlägg från mig. Det är nästan som om dethär är min klagomur. Suck och förlåt. Jag ska bli en bättre människa jag lovar! Jag ska bli perfekt!

Förlåt finisar, återkommer när jag är normal i huvudet. Typ på måndag kanske, hoppas verkligen att jag blir normal igen!! Har säkert gått upp 5 kilo, har inget hopp eller framtidstro.....

Kategori: Allmänt

/F

Okej dag

Kategori: Allmänt

Efter mirakulöst fail och mirakulös viktuppgång har jag äntligen haft en okej dag!

Drack två koppar kaffe under dagen, en på kvällen och lite naturell grönsallad nyss. Det var isberg, tomat och gurka. Mat får mig att bli deprimerad, så mycket att jag blir rädd själv! Men såklart märkte omgivningen att jag "bara" åt sallad till middag så jag fick äta några pastaskruvar (fullkorn, skippade såsen men ändå!!) och nu till kvällsfika tog jag gröt. Inte bra intag men tusen gånger bättre än föregående dagar.

/Få

Dålig

Kategori: Allmänt

För mycket.
Jag klarar ju ingenting.
Känner ingen vidare lust till något längre, verkligen ingenting. Är det verkligen meningen att allt som är bra ska sluta när man är 19? Borde ju typ njuta av livet i minst 40 år till. Undrar om jag kommer titta tillbaks på mig själv om några år och skratta åt hur jag trodde att inget nånsin skulle bli bra igen? Hoppas det. Vet bara att jag måste bort härifrån! Och bli smal. Kan inte fatta hur min kropp bara svällt upp på ett par veckor! Förstört mig själv. Rund som en liten bulle. Börjar gråta varje gång jag ser mina lår, och de syns hela tiden!

Jobb imorgon. Fem timmar. Ska säkert plåta jeans för att Gud hatar mig och jag hatar mina lår.
/F

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2817893/images/2012/pic_188788373.jpg" class="image">

Dålig

Kategori: Allmänt

För mycket.
Jag klarar ju ingenting.
Känner ingen vidare lust till något längre, verkligen ingenting. Är det verkligen meningen att allt som är bra ska sluta när man är 19? Borde ju typ njuta av livet i minst 40 år till. Undrar om jag kommer titta tillbaks på mig själv om några år och skratta åt hur jag trodde att inget nånsin skulle bli bra igen? Hoppas det. Vet bara att jag måste bort härifrån! Och bli smal. Kan inte fatta hur min kropp bara svällt upp på ett par veckor! Förstört mig själv. Rund som en liten bulle. Börjar gråta varje gång jag ser mina lår, och de syns hela tiden!

Jobb imorgon. Fem timmar. Ska säkert plåta jeans för att Gud hatar mig och jag hatar mina lår.
/F

Gröt och frukt

Kategori: Allmänt

Åt nyss mitt första mål för idag, klockan 16.00.
Gröt med lite sojamjölk och solrosfrön +3 cm av en banan på toppen samt en medelstor apelsin i tärningar bredvid. 200 kcal på pricken! Ikväll blir det nog kycklingsallad eller soppa eller kanske någon quorngrej, ska iallafall bli 150 kcal allt som allt vad jag än väljer :)
/F

"Morgonstund har te i mun"

Kategori: Allmänt

Jag kan inte leva utan mitt morgonte! Grönt of course, päronsmak. Och fejk-regnbågar.

Idag ska jag inte göra någonting, ganska skönt i tanke på hur helgen kommer bli med jobb och middagar. Hjälp. Till råga på det så har min absolut största crush någonsin hört av sig efter flera månader utan någon som helst kontakt. Hjälp. Jag håller mig verkligen borta från allt sånt, eller försöker iallafall för jag vet att jag inte klarar av det. Om ni undrar var fina A håller hus så kan jag meddela att hon antagligen just nu äger någon catwalk i någon stor stad ;)

Love love love/ F

Kiwiiii

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt, har avklarat några möten och tråkiga saker som att hänga på banken osv. Köpt hårsnoddar. Intressant förmiddag I must say, haha! Nu äter jag frukost, kiwi. Kiwiwii. Till lunch blir det gröt och grönt te, ska dock dricka kaffe först och se hur länge jag kan skjuta upp det!
/F

2 tuggor semla

Kategori: Allmänt

Har storhandlat nu, frukt i hela kylen och massa lightläsk! Och grönsaker förstås, kycklingfile, läkerol och quorn. Druckit två koppar kaffe och fikat på ett äpple. Nyss blev jag itvingad semla....SEMLA!!! Grädde, sockrig mandelmassa och bulle, det värsta man kan äta ju. Men jag tog två tuggor och lämnade resten lite diskret, kändes så otacksamt för det var dyra cafésemlor och jag blev bjuden, men jag vägde liksom ångesten för och emot och det blev rösten i mitt huvud som vann. Är ganska stressad av all mat som finns hemma för det känns precis som alltid som att jag måste äta upp allt direkt vilket inte stämmer. Trots semlans fett som cirkulerar runt i min mage tog jag 2 dl miniyoghurt med 3 msk pauluns gi musli och en skivad banan (!!!) plus 2 wasa crisp n light. Vet inte varför jag äter en så normal och fullgod lunch. Smala människor kan det men inte jag, det är fel! Men jag tar mindre middag istället, och har gått en del under dagen. Dåliga ursäkter, men jag tror att jag äter min lunch ändå, har verkligen inget att göra och det är en dålig vana att äta av ren uttråkan men så är det. Kan liksom inte fasta när jag fått i mig något osäkert samma dag heller, om ni förstår hur jag menar!

/F

Tisdag

Kategori: Allmänt

Dagen....har varit jobbig och lång. Jag började med att försöka fasta, te och kaffe till klockan 8 ikväll men då blev det några marie-kex på jobbet men var egentligen mest törstig. Fick ingen mat där på hela dagen men jag var bara glad för det! Skönt att inte sitta och svälja med en stor klump i halsen som jag alltid får när någon vill att jag ska äta. Måste liksom bestämma det själv.

Kom hem och var sådär panikhungrig, gjorde gröt men senare blev det även kesella (fet sådan) och 2 ryvita med ost. Har ju inte varit hemma sen innan jag åkte iväg för visningar vilket var över en vecka sen så har ingen mat alls förutom det hemma. Annars hade jag valt frukt, det är så fräscht och känns alltid okej att äta. Typ. Nästan iallafall. Igår skrev jag ju att inget kommer emellan och förstör planerna nu, men 10 minuter efter det har det bokats in både brunch och thaimiddag. Skjut mig! Det är den största brunchen jag sett på något ställe och den ska "avnjutas" med personen som ska kallas min pappa. Vill verkligen inte! Men får ta en dag i taget, kan bara göra det bästa av situationen. Ska handla imorgon, detta ska finnas i mitt kök sen:
-massa grönsaker till sallad
-kesella till funlight blandning och salladsdressing
-apelsiner och äpplen
-cola zero, fanta zero
-sojamjölk

Sånt är jag trygg med att ha i närheten, men när jag börjar tro att jag kan köpa hem majs och mjukost blir det kaos. Har märkt att jag alltid snubblar, spiller, välter ut och bränner saker när jag ska äta. Alltid! Tänker då att det är någon högre makt som säger åt mig att jag är fet och inte borde äta, men nu kom jag på att det blir så för att jag blir alldeles hispig av att hantera mat. Osäker och nervös liksom. Har också slutat frysa, är varm hela tiden som ett riktigt fetto!!

Sallad och lightdryck- jag hälsar dig.

Godnatt /F

Update

Kategori: Allmänt

Ibland undrar jag om jag verkligen är gjord för detta livet, denna världen och allt som det innebär. Det känns som att livet är till för alla andra förutom just mig, jag tar mig igenom det men för det mesta kan jag knappt kan andas av mina problem! Alla andra verkar så nöjda och tillfreds, lugna och trygga...men jag är bara inte gjord så. Jag passar inte in helt enkelt, kanske gör jag det senare eller inte alls. Har precis ätit kvällsmat iallafall, gröt med sojamjölk och kanel. Jobbigt och äckligt var det! Imorgon börjar jag om, på riktigt.

Har varit hos familjen sen modeveckans slut och gått upp säkert 5 kg, skojar inte. Hets. Choklad. Bröd. Vill inte tänka på det! Ville bara förstöra för mig själv, och jag har undvikt speglar till max. Men nu ser jag det, fettet. Det är allvar nu, nu är jag FÖR tjock! Även i normala ögon.

/F


I'M A MESS

Kategori: Allmänt

Återkommer när ångesten låter mig andas och jag är lite avgiftad från socker. Nu åker jag hem! Till rutiner och kontroll.

/F

fasta dag 1.

Kategori: Allmänt

rekord ska slås. hur länga kan jag fasta?! någon som vill slå vad?? Jag vill!
jag och starbucks te ska bli bästa vänner. det är det enda jag ska lägga pengar på det närmaste veckorna!
/A

new day, new life, in... or what?!

Kategori: Allmänt

ensam, övergiven och handlingsförlamad. En sjukt lång fasta är på ingång. mår hemst över mycket. livet rasar och enamheten spökar. jag vsviker alla som står mig nära. A is a major fail! vill gå och dö, hamna på sjukhur, känna någon sorts av omtanke. även om den är fake eller inbillad. riktig jävla hetattak från kvällen till morgonen, har varvat, vändor till köket med badrummet. orkar inte det här... ska köra en master clence. vatten, apelsin juice och te. Orkar inte leva på det här viset, är sä jävla destruktiv. förstör mig jälv och mitt liv genom att äta kopiösa mängder mat. bye
/A

Fredag

Kategori: Allmänt

Inte ett dugg stolt över mig själv efter gårdagen, men nu är det nya tag! Åt frukost imorse för jag vaknade sjukt hungrig (spydde ju igår och då blir det så), åt några matskedar kesella och en näve branflakes. Kommer nog inte hinna få i mig något mer förrän efter klockan 8 ikväll så det känns bra.

Love/F

Kaos

Kategori: Allmänt

Stress stress och stress. Fastade hela dagen men sen hick det utför. Fick snällt ta en bulle (den var ganska nyttig tror jag, ljus med lite grov med frö och rivna morötter i) och det var inte kul men jag behövde nog det för allt började snurra efter 10 timmars vaket tillstånd.

Sen kände jag mig dålig och det blev 2 risifrutti (äter inte sånt egentligen och tycker det är äckligt och för sött vet inte vad dom hände), en frukt/nötbar på 200 kcal och sen sallad på restaurang som var mozarella/pesto/tomat säkert 300 kcal. Som om min pinsamhet inte vore nog blev det även lite godis fastän jag tycker att det är äckligt!

Hur tänker jag? Straffa mig själv med över 1000 kcal där varje tugga var äcklig bara på grund av en bulle? Uppsvälld till max, viktig dag imorgon. Kan inte laxera för jag har druckit mjölk. Har calltime klockan 7 imorgon och jag är helt dum i huvudet som hetsar? Kommer aldrig svälla mer innan det. Spydde lite men långt ifrån allt. Stress säger jag bara, det gör en knäpp.

Vill inte veta hur jag kommer se ut imorgon....ska försöka ha kul. Faaaaastaaaaaaa!

/F

Torsdag

Kategori: Allmänt

Igår landade jag runt 700 kcal, powerwalkade dock i typ 40 min sammanlagt mellan olika ställen. Det var bara nyttigheter som intogs, stod emot hamburgare och massa annat så det känns inre helt åt helvete!

Idag är det heldag med visningar, började läskigt tidigt och har suttit i hårfix jättelänge och vi bara drack kaffe kaffe kaffe, typ tre koppar på rad och sen tog jag en en burk cola light på det (powerfrukost!). Detta resulterade i att vi stod och smådansade innan ingången och visningen var bara så fin! Är så koffeinkickad fortfarande, hehehehegedehrhehe. Lång dag, sista visningen klockan 23 ikväll. Mat? Nepp. Helst inte. Men nåt litet måste jag nog få i mig, har apelsin och kesella med mig.

Detta får mig verkligen att fatta att jag inte kan se ut såhär längre! Det är en ren förolämpning mot kläderna. Vill så gärna sväva fram som en liten fjäder...

Love/F