skinnygirls

Success

Kategori: Allmänt

Klarade firandet med en kopp kaffe med mjölk i (säkert fet mjölk). Helt okej!

Och middagen? Skulle inte tro det va.

Födelsedagskalas + fasta = jobbigt läge för F

Kategori: Allmänt

Firar födelsedag för en släkting idag och jiiihooo vad kul det ska bli att sitta runt ett bord med massa bakelser och bullar som ligger på allas tallrikar utom min. Inte för att jag är ledsen för att jag inte kan äta det, slipper det med glädje och är inte ett dugg sugen på att få i mig hundratals kalorier som min kropp suger åt sig och placerar på nåt olämpligt ställe, det är blickarna som är det hemska. Ska du inte ha en kaka? Jooo ta en kaka, de kunde lika gärna sagt "du är ju ett fetto så du gillar väl kakor" för så låter det i mina öron. Hur kunde jag glömma bort att det var idag? Kanske lika bra att slippa ångesten flera dagar innan men planeringen går åt sjumilaskogen av sånt här. Gjorde en kopp te innan som blev lunch, med lite honung i.



Morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! Jag kunde sova i natt, helt crazy hur underbart det var. Känner mig som ny, speciellt efter den långa duschen. Vaknade halv 7 (tidigt men somnade vid 10, hela 9 timmar!) av att jag var så hungrig att magen morrade på mig som ett jäkla lejon. Gick upp, tackade gudarna att jag köpte fruktsoppa igår och värmde 2 dl utspätt med lite vatten i en kopp i micron. Den är osockrad och 15 kcal/dl + väldigt mättande. Frukost 30 kcal avklarad!

Vad ska man hitta på idag då? Blir en lugnis dag, fokusera på fastan. Eller snarare inte fokusera, inte tänka på mat överhuvudtaget - bara vara. Det kallas inte master cleanse för inget, både in och utsida ska må bra och då är inre lugn viktigt.

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Har börjat få huvudvärk nu...jobbigt jobbigt! Men jag vet att det går över, kroppen ska bara inställa sig på fasta =) åt några hallon i en kopp te med honung och en skvätt lättmjölk till middag, är hungrig som ett djur men det bryr jag mig inte om! Finns ingen ursäkt för min vikt, jag och A har kommit på vad vi ska ge oss själva i julklapp, nämligen den bästa presenten i universum: 4an på vågen! 49,x det är högsta vikten vi får ha på julafton. 7 veckor, det går om vi har eyes on the price!

(Till A, om du läser: min telefon har raderat alla kontakter och jag kan inte smsa, skriv så att jag får tillbaks dig hihi)

Dålig natt

Kategori: Allmänt

Sov typ 3 timmar inatt....kan verkligen inte sova på svältläge, helt värdelöst! Är ett spöke idag.

Intag:
Frukost 8.00: 1 kopp te, plain utan tillbehör i

Lunch 12.00: Te med lite honung och lite lättmjölk (ont i halsen, därav honungen i brist på halstabletter)

Eftermiddag 14.00 (egentligen 15.00 pga vintertidsomställningen som jag märkte kl 11 haha) 2 dl broccoli. De andra åt seriöst pizza med extra ost.

Får se vad kvällen bjuder på, finns en ordentlig tillgång till godis här, inte en bit ska få träffa mina läppar för det är massiv detox nu! Innan sovdags får jag nog dricka något litet så att jag kan få sova, typ varmmjölk eller något sånt.

Juice

Kategori: Allmänt

En halv dag har gått och godiset ropar på mig. Men vill inte ha. Intaget idag kommer vara flytande! Endast flytande. Have to be strong, stronger then before! Puss på er

A:s intag

Kategori: Allmänt

Frukost: keso - 200 kcal
Lunch: te och päron
Middag: 1/3 barnpizza. Familjemiddag...
I'll say no more...
Riktig fasta/detox. Typ juice/smoothe och frukt endast och vid behov. Som F skrev tidigare så är mkt av hungern törst. Så därför är det välskriven fasta! Jag ska hålla på i ca 10 dagar. Meditera, yoga, promenader och fasta. Ni kanske förstår att jag inte endast för det för att minska i vikt... Vill må bättre, få bättre hy. Måste få en omstart efter allt som hänt den här veckan:/
(rörigt inlägg men jag hoppas ni förstår helheten)

Update om intaget

Kategori: Allmänt

Jag gjorde en liten wook på 1 dl broccoli och 1dl långa bönor = 50 kcal, gav hälften till syster. Stekte i soja, no oil, nonono! Massa vatten har jag klunkat i mig (bra för hyn och hela kroppen) plus te. och lite kaffe med kakao i, så tillsammans med hallonen blir det väl runt 70 kcal eller något. Stod emot massa godis, ska inte förorena min kropp! Imorgon börjar jag och A flytande fasta/detox for real.

Visste ni att 20% av alla hungerskänslor man har egentligen består av törst utan att man vet om det? Kroppen signalerar inte "tööörrrrssstttiiigggg måste ha vatten nuuu!" innan den är alldeles för uttorkad, och håller man för lågt vätskeintag så äter man automatiskt mer och det finns också mer plats i magsäcken. Tycker det är rätt fånigt när folk överdriver det här och häver i sig mängder för det är inte heller bra! Men om man har som regel att alltid dricka lite mer än vad man känner för törstmässigt så blir det en vana man inte ens tänker på. Ta tex alltid ett glas innan maten, och ett efter! Ställ en vattenflaska bredvid datorn, ha en i väskan och ställ en i kylen då att ni kan ta en klunk fräscht iskallt vatten istället när ni tassar till köket vid sug och småhunger. Just a tip!

Intag lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag nästan fastat, vaknade ju så jävla tidigggggt att dagens timmar blev fler och klockan 2 drack jag te utan mjölk och åt ca 1 dl hallon. Är sjukt hungrig men är inte alls road av tanken på att äta, det är inte värt den ångesten och mycket lättare att låta bli. Blir nog något litet ikväll om jag fortfarande är hungrig då, typ en kopp soppa eller grönsaker om det finns. Tänker INTE äta middag, det blir kaloribomb à la italienskt *hyperventilerar*

Hur det blir imorgon vet jag inte, fortsätter på min minifasta tror jag....kanske lägger in en smoooooothy dock. Räknas det som flytande? Lättmjölk + bär i en yoghurtliknande konsistens! We will se, men under 200 iallafall.

/F

Så sant!

Kategori: Allmänt


"Det är tusen gånger bättre att ha ont i magen av svält än ont i magen av mat eller ont i själen för att man hatar sig själv så mycket."

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Skrev ju att jag fastade igår vilket inte riktigt blev fallet, när de andra åt kvällsfika bestämde jag mig för att ta en morot, en ganska stor....tog typ 40min att äta den för den var typ "bred" om ni förstår vad jag menar, ingen så där liten krispig sak som går i tre tuggor! Nu ligger jag vaken, sedan halv 6, sover så dåligt när jag inte äter så mycket. Idag ska jag fasta tänkte jag, fast det här är tillåtet:

•te med mjölk (obegränsat)
•kakao + vatten + mjölk (1-2 st)
•kaffe (1)
•tuggummi och läkerol (har en halv burk kvar)
•vid nödfall: en temugg med soppa men inte innan 19.00

Ska försöka gå en promenad också.....
Hoppas ni får en underbar lördag! Pepp och kramar till er alla,

/F

Fasta på te

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått i mig hela 4 koppar te, varav en av dem var med en tsk honung. Utöver det: 1 Läkerol och två tuggummin. Har ingen vidare matlust, mår dåligt för att A mår dåligt och för att jag är fetfetfet! Fina fina A, allt kommer att bli bra ska du veta, oavsett vilken väg allt svänger åt så finns det en mening med den och du kommer bli glad igen.

Trots halloweenhelg tänker jag trotsa allt godis, skippa alla partyn och fasta. Ha! Där fick du, äckliga godishögtid!

När allt känns som ett helvetet. Tänk inte på det, lev ändå.

Kategori: Allmänt

Min värld har vänts upp och ner. Det är inte vi längre, det finns inget oss. Jag är singel, ensam! Och det är mitt eget fel. Jag flyr från dig som jag älskar mest, jag mår dåligt, du mår dåligt. Jag klarar inte av så mycket av det att jag flyr. Klarar inte av att du oxå ska må dåligt. Det är bara dåliga, själviska människor som gör illa dom man älskar mest, som behöver en mest. Jag älskar dig och hatar mig själv. Vi ses igen till jul, jag ska må bra till jul, måste! Måste få dig tillbaka. Jag kan inte se en värld utan dig! En framtid utan dig existerar inte ändå är det det jag just nu har...

Kill me

Kategori: Allmänt

Idag åt jag onyttigt till frukost. Onyttigt till lunch. Onyttigt på eftermiddagen. Inte var det något jag tyckte var gott heller, mådde illa hela tiden och tyckte det var äckligt. Kolhydrater, fett och ännu mer kolhydrater...fullpackat med kalorier! Chips. Grillchips som jag hatar, och allt detta för att det blev över från en fest och jag ville straffa mig själv. Och orsaken till straffet? Mens. Imorse bara fanns den där och jag visste inte om jag skulle gråta eller slå huvudet i väggen tills jag blir medvetslös.....

8 månader har jag varit utan den och även fast det borde vara en lättnad att få tillbaks den vill jag bara fly långt långt bort för detta betyder att jag är kvinnlig, mullig, har så mycket fett att jag kan bära ett foster!!!! Jag vill inte! Undrade just varför mina bröst svullnade upp så galet mycket denna veckan. Vill inte vara kvinnlig, kurvig, sund. Om ni undrar varför jag straffar mig själv med chips eller annan hets så är svaret enkelt: det är mat som skadar mig allra mest. Nu får jag stå ut med ångesten resten av dagen för att börja flytande fasta imorgon!

/F

haha, fail!!

Kategori: A

det ultimata failet idag... Åt frukost, när jag hade bestämmt att jag inte skulle göra det. Nu får jag hoppa över lunchen istället och middagen!! Jag ska göra mitt bästa. Det måste bli en bra dag!!

höst...

Kategori: A

Har ätit frukost och fikat en halv liten muffin som jag själv gjort. har förövrigt suttit framför datorn och pluggat. Läst inför prov och varit lite duktig. Vet inte vad jag väger eller mina mått. Min mini fasta gick bra. Var inte hungrig under dagen, och drack bara  vatten och juice. Men ska som sagt genomföra en riktig fasta på 10 dagar om en vecka. håller på att trappa ner orentligt bara.
-
Jag har kommit på en sak som hjälper mig att hålla kcal intaget nere. Jag går upp varje morgon med inställningen att jag ska fasta. Och sen se hur länge det går innan något bestämmer att jag ska äta... Funkar bra. Förutom att mina föräldrar har börjat klaga på mig att jag inte äter. Så måste nog låtsas mer under veckorna.
.
Vad gör alla där ute i välden? Hur går det för er?

Schizofreni

Kategori: Allmänt

När jag läste A's inlägg om att vi är två personer som skriver den här bloggen skrattade jag så mycket att jag spottade ut morgonkaffet över min stackars katt. Om man inte visste att vi är olika personer måste man ju trott att schizofrenin var ett faktum haha! Vi är ju ganska lika i sättet att skriva och framförallt vad vi skriver om men såklart blir det ju förvirrande ;)

Jag är större än någonsin, känns det som. Har gått upp. Nu blir det vätskefasta för mig, big time! Kaffe till frukost samt varm mjölk. 10 kg ska bort minst! Kan inte leva förrän jag väger 47, så är det bara. Livet är för kort för att må dåligt över vikt som håller en tillbaks....

/F

två personer

Kategori: A

Tänkte bara förtydliga att vi är två personer som skriver på den här bloggen, jag, A och F. Så! det är överstökat så kan jag berätta för alla som vill lyssna att jag brjar på min mini fasta imorgon, lite övning inför den lååånga, som förhoppningsvis varar i 10 dagar. - Imorgon blir det bara vatten, juice om jag måste och frukt om jag tvingas. That's the plan. sov så gott alla änglar där ute.

Hälsosidorna

Kategori: Allmänt

Jag kommer inte ihåg vem det va men någon söt bloggare här hade skrivit om hälsosidorna.se
Vilken kick jag fick. Det står att det är nyttigt att genomföra en fasta på upp till 14 dagar. Behöver en riktig clense så ska nog test att juice fasta i 10 dagar. Lixom en bra start på hösten. I början av nästa månad kommer jag bo ensam fram till jul. Tänkte göra det då. Meditera, dricka vatten och juice och plugga. Även långa promenader rekommenderades så det kommer bli en del av planeringen. Ska redan nu börja planera fastan som börjar den 1 november. Observera att jag inte endast gör det för viktnedgång utan för att rensa kroppen på gifter, få mer energi och starta om kroppen. Ska drastiskt lägga om min kost efter fastan. Får se på vilket sätt, men något måste hända.

Vad tror ni? Funkar det?

Daily workout

Kategori: Allmänt

Körde 10 min cardio (en app, daily workout). Så himla bra att köra när man har 10 min över. Det var jätte jobbigt! Ska köra det varje morgon, riktigt skönt sätt att komma igång på morgonen. Det finns även program för rumpan, magen, ben & yoga. Perfekt för mig som reser mkt! Jag har även laddat ner en träningsplaylist. Den anpassar musik efter hur länge och hårt man ska träna. Mitt humör påverkas starkt efter vilken musik jag lyssnar på så för mig är den nog perfekt!

Laughter is inner jogging

Kategori: Allmänt

hemma med mor nu på morgonen. lyckades ändå komma undan med "bara" 100kcal till frukost... lunchen kommer nog ligga på 150kcal. målet för idag är 400kcal så då har jag mycket över till middagen... undra vad det blir.. frukt kanske? hm.. håller er uppdaterade

Morgon

Kategori: Allmänt

300 kcal idag! Börjar dagen med 1/2 portion gröt. Funderar på att spara kalorierna vid lunch till ett senare tillfälle. Eller äta frukt eftersom jag går efter skinnygirl dieten.(då räknas inte fruktens kcal) hm... Det kommer bli mkt frukt känner jag.. Håller er uppdaterade på vad jag bestämmer mig för! Puss och kram

Jag har dött

Kategori: Allmänt

Jag har dött inombords. Orkar inget. Sitter & kollar på skärp-tv hela dagarna. Jag kommer inte ens igång vad jag ser. Går till skolan och ler. När någon frågar något låtsas jag som om allt är normalt och ler. Men inuti gråter jag. Hämtar en talrik mat. Stirrar på den. Går in på toaletten och gråter ut min sorg. Ingen mat kan fylla tomrummet jag har. Jag vet inte vad jag själv vill... Men vad som än händer så ska jag va redo när det händer!

Maten går väl ok. Har ingen matlust så äter när folk säger åt mig att äta......
Kommer inte ihåg vad jag ätit....
Puss på er. Behöver er mer än någonsin!

Lugn dag

Kategori: Allmänt

Varit och gått i affärer en del, handlat med de andra....
"vill du ha något f?"
"nej..." ler.

Frukost -
Lunch - gröt med kanel 150 kcal
Eftermiddag - 100g keso 70 kcal +
en kopp te utan mjölk och en halv kopp kaffe med lättmjölk
Kväll - vet inte än, gick inte ner till middagen (pasta typ), stannade på rummet och ingen har sagt nåt :) tror det blir något litet snart iallafall, typ broccoli och majs med kokta morötter. Får det ens räknas som lite? Massa kolhydrater! Ska jag ta soppa istället? Eller....inget? Waah, alla dessa beslut!

-

Kategori: Allmänt

Pepp!

Det går lite bättre nu

Kategori: Allmänt

Har ätit så hemskt mycket senaste veckan...veckorna.....har inte koll på dagarna men viktuppgången känns i varje cell! Är iväg hos släktingar och det är alltid svårt när man inte är på hemmaplan. Igår blev det iallafall fasta hela dagen, sen middag (uäääh). Somnade hungrig ändå, och var hungrig hela natten! Imorse blev det te och lunch lite keso. Ikväll ska vi nog ta ugnsbakade grönsaker har vi bestämt. Att döma av vad jag har hemma blir det nog lök, broccoli, morot, squash och så massa kryddor på det! Får se hur det går ihop med familjens vilja dock, kanske kan jag göra något till som blir bra, ex biffar och sås så kan jag bara strunta i att eeta deet.

En sak som är bra med mina släktingars hus är att man inte kan gå upp på natten och äta (vilket man gör typ radiostyrt när man svälter) för det låter så mycket och man vill inte väcka nån.

För övrigt så ser bilden så god ut, mjams!

x, F

Planerad fasta..

Kategori: Allmänt

Funkar inte som man vill, ingen frukost men hur kommer man undan en skollunch? Men en föredetta ana som håller koll en, det blev liite sallad... Kommer bli resturang middag ikväll, så planen har ändå spruckigt, det får bli sallad eller fisk!

intag

Kategori: Allmänt

Känner bara skam.
inga fler ord.
men nu är det 5 timmar sen jag åt! lyckades komma undan middagen!
-
Ny dag imorgon (ett försök till att se allt positivt)

The big secret in life is that there is no big secret. Whatever your goal, you can get there if you're willing to work.

Kategori: Allmänt

En förjävlig hets idag. Men har börjat med en ny grejj. Räknar timmar jag är utan mat, ska försöka slå mitt gamla rekord hela tiden. Just nu: 3 timmar, men ska inte äta ikväll så räknar tills nästa gång... o hoppas på att det dröjer. Om en stund ska jag gå ner och "låtsas" äta en skål fil. Hoppas pappa går på det!
Överskriften känns som ett slag i magen: precis vad jag behövde.
Kollade igenom gamla bilder på mig, jag var såå mkt smalare förut, när jag var yngre... Jag har även kommit på en bra ursekt om någon märker att jag minskar i vikt sen:P jag har helt enkelt "slutat med p-piller och kilorna bara rinner av mig". Låter bra. Ska städa och få det fint i mitt rum då. Känner hur min pedantiska sida river och sliter inom mig, Räkna timmar! ALLT ska bort från mitt golv, bädda sängen, plugga ikapp allt jag missat, smsa pojkvännen
VAR PERFEKT

You live and learn. At any rate, you live.

Kategori: Allmänt

Livet kan vara så jävla jobbigt. Känner att kontolera maten är det enda jag kan just nu. Allt annat är för svårt och jobbigt. Problem på alla fronter. Vill bara att alla ska låta mig vara så jag kan sköta mig själv. Själviskt? Aa kanske. Men för att jag ska överleva alla andras problem och krav så måste jag göra såhär. Förlåt.
image description

I love you the more that I believe you have liked me for my own sake and for nothing else.

Kategori: Allmänt

Kände av anas närvaro igår, hon smyger och viskar saker i mitt öra. Då mår jag bra, jag BEHÖVER vägledning. Kon undan med nästan allt. Njöt av att magen kurrade och va tom! Jag hade en bra dag till min pojke kom... Han väcker så mkt känslor inom mig, bra och dåliga, han ger mig kärlek och ångest. Blir kvävg och känner mig liten. Mår bäst i mig själv när jag får vara ensam med ana. Men då gör jag pojken illa. Han behöver å mkt mer närhet än vad jag kan ge. Äcklas av mig själv. hatar att känna hud mot fett. Jag tror jag straffar mig, för att jag skadar honom, genom att hetsäta. Jag trycker i mig sås, bullar, yoghur, bröd... och sen spyr allt jag kan för att bli av med all skam. Jag kan inte änns lyckas med en sak! som jag strävat efter så länge. Att bli smal. Lätt. Tunn.
ska nu begrava mig i skolarbete och inte gå ut fören allt är klart.
Tack för den fina komentaren J. Letade mig in på din blogg och du verkar vara en underbar tjej. Massa kramar!

fredag, slutet på en början och början på slutet

Kategori: Allmänt

vaknade och va inte hungrig! vad ska man göra då, jo inte äta utan fortsätta sin dag. Men inte jag, att inte vara hungrig gjorde mig orolig och jag fick en växande känsla av att jag måste hetsäta. satte i mig två skålr yoghurt med havregryn och två smörgosar med skinka. Har spytt men hatar att spy bröd... har inte ätit något sen dess, kommer bli middag/lunch med familjen så får de hur det går. har iaf gått och blivit beroende av te, en klar fördel. få något varmt i magen utan kcal underlättar definitivt min dag. puss på er /A

Nya appen

Kategori: Allmänt

Testade att skriva ett långt inlägg på den nya blogg.se appen, men bara bilden kom fram! Grr....

Kommer bli bättre uppis här nu antar jag, när man kan skriva inlägg här direkt! Imorgon planeras flytande föda efter en del failande. Ska försöka samla ihop bitarna av mig själv och komma ovanför ytan igen. Är så nere att det känns som att jag är fast på havets botten och inte orkar kämpa, sparka och simma mot ytan. Orkar inte orka. Känner mig kvävd och drunknad. Hur stört låter inte det här! Min plan för att försöka må lite bättre är iallafall:

-ytterst lite mat, för mat gör mig sjukt depressiv

-träning, långa promenader samt konditionssimning (om jag vågar bli så blottad i en stor simhall...)

-tillåta mig själv att må dåligt men ändå kämpa

-beställa något som börjar på r och slutar på eductil eller något som börjar på e och slutar på fedrin. Behöver lite hopp!

Så, there it is.. livsplanen.

Xoxo

/F

Helg

Kategori: Allmänt